Pages

Thursday, 23 August 2007

JOurney to the East II

Posted by Picasa
btol..memang saya baru blaja guna Collage powered by Picasa2..
best le..takyah upload byk kali..
kisah bermula dengan kami (maya n aina) sampai di kLAte jam 5 pagi waktu malaysia.
abg aina blanja kuih cek mek molek n roti kacang fresh from the kuali...huisshhh..masyukkk..
memang lepas rindu g klate sungguh..then, kami pun tido, sampai la kol 9, dan sesungguhnya kami terlepas majlis akad nikah FIFI sebab die nikah kol 9..tapi tidak mengapa, perjalanan kami ke tumpat berbekalkan kereta sewa kancil n kad jemputan..kami telah melanggar seekor biawak semasa nk sampai umah fifi..(fifi, if u read this, ketahuilah banyak cobaan dihadapi untuk sampai..hehe) sampai di sana, kami pun makan, sedap lauknye especially gulai daging tu..sure tumbang lembu sekor kan fie??dipendekkan cerita, perjalanan majlis berjalan lancar walaupun jejaka kampung sebelah cum suami nye fifie lambat sampai...hehe..yang penting kawan saya cantik betulll di hari bahagianya..then, petang tu kami teruskan perjalan ke pantai, berronggeng bersama kawan2 fifie, Sugu n Christina, bawak derang caik keropok..best..best..pastu malam tu lepak kat umah McNa, my loooong lost friend..a.k.a Dr. Noor Azlina MAt Zali..ade je citer nk diskongsi..maklumla da 7 tahun tak jumpa..a lot to catch up..plus update ttg sahabat2 yang dah kawen..kitorang bese le..Tagline rasmi.."insyaAllah hari jumaat; coming soon.."sembang punye sembang sampai la cik kak ni kena on call lagi..kesian gak tgk life Dr. yang hectic camtu..erm..
esok...kami berjalan2 di KB, teman plak aina shopping..then petang tu jumpa McNa lagi..die blanja MAkaN Chim Chum kat Jalan Pengkalan Chepa..errkkk..kenyang btol..then malam tu pulang lah kami ke Kuala Lumpur untuk meneruskan pekerjaan masing2..
sesungguhnya perjalanan 2 hari ini amat memenatkan tapi puass....!! sebab dapat tengok best fwen kawen, jumpa kawan lame, cuma 1 je tak best.....gaji blom masuk..so melopong laaa mase tu...takleh shopping sakan..muahaha!!
chiao!

No comments: