Pages

Friday, 2 June 2006

aku rajin nie..

hehe..best gaks nak menulis nie..aku rasa cam best lak.. sbb minggu ni aku buat banyak keje..

senin:
>siapkan (final touch up) proposal aku yg kena hantar ke Technical panel MARDI
>meeting

selasa:
>tolong kemas molecular lab
>g KLIA anta mak-bapak-abang-sepupu ke kemboja
>kena jadik kakak yg baik jaga adik2 kat umah selama seminggu
>ape lagi kena jadik tukang masak le.. keje2 lain same2 buat..

rabu:
>operasi besar-besaran lab kepelbagaian genetik, yg bukan ade kepelbagai genetik tetapi kepelbagaian sampah yg telah berjaya aku buang semua..hahaha!! aku sukaa...!!!
>masak..

khamis:
>melawat genebank (buah nadir) tolong azuan amek2 gambar.. seronot le..enjoy the nature with azuan n aziz dengan lawak2 spontan..
>g servis savvy bersama aziz dan azuan --major--kena RM414!!
>kemas lab lagi..minor la..
>masak..

jumaat:
>lawatan ke green house SR with kak izyani..nice place! geram tengok tomato rasa nak petik makan!!! pastu g kompleks tumbuhan transgenik..ape ntah nama penuh tempat tu.. tempat ujikaji tumbuhan2 yang dah 'genetically modified.
>pasni nak g caik umah sewa kak dayang plak..

macam2 ada..

p/s: aktiviti kick-boxing blum berjaya lagi.next week kot after parents dah balik..
erm..ujung minggu ni kawan aku kawen... :)

No comments: