Pages

Monday, 12 June 2006

keje..kojo..kije..kijo..

erm..banyaknye keje..tapi sempat lagi nak update blog!
well.. seminggu je lagi tinggal untuk apply for Sciencefund..
kena keje keras..
proposal aku ok..cuma kena wat minor modification..
tapi still kecut perut..bila orang tanya soklan mula la aku kalut, takut tatau jawab..
maklum le..senior officer ni semua expert!! aiyyyoooooooo......

aku pun dah mula merangkak untuk projek geran jangka pendek..
pisang oh pisang..
mase ni la pH meter buat hal..susah aku nak stock solution..
liquid nitrogen blom beli,
sample blom amek,
kena ngajar budak praktikal,
kena berebut plak lepas ni nak guna lab dgn kak aireen,
adeh..aku ni lembap plak..
susah gaks nak mula balik wat keje2 molecular ni..
dah dekat 2 tahun tak buat..ingat lagi ke tak..

let's do it!!
p/s: maya..where's your gambler's attittude..redah je la.. (macam la tak biasseeee...)

No comments: