Pages

Wednesday, 2 July 2008

hibernate?? no no no..


Salam...!!

Wah..ada jugak yang datang menjengah blog ni kan...?? sorry la kawan2..
i'm not hibernating hehe...,but my biochemical, neurochemical and biophysical processes were toooo active..

meh nak update..

sejak balik dari Kamphaeng Saen, keje banyak siuttt...siang malam keje. ini pun curik2 menaip kat notepad dengan harapan esok boleh la post kat blog..

terkini di malaysia, harga petrol baik 40%. aku sedih btol dengan kenaikan nih, dulu isi 50 hengget penuh tangki minyak tapi sekarang separuh jek..takpe la..keperitan ni ditanggung bersama ye paklah...cheiiitt...semalam dan hari ni isu hangat, DSAI sekali lagi dituduh dengan tuduhan yang satu ketika dahulu menggegarkan Malaysia. ish ish tatau la nak cakap..pastu aku hari ni sibuk menghantar laporan kerja setengah tahun, untuk urusan kenaikan gred Q44, dengar citer saingan hebat, doa-doa la aku dapat..kengkawan tulun doa aku dikalangan yang berjaya yer....

duplicate germplasm nangka, cempedak, limau, nak wat collection spesies limau di seluruh semenanjung malaysia, nak kena g Cameron highland under project macroecology, bench work project pisang, xpdc kenyir, pelan induk genebank,buat report thailand,EGM PKKM,half year monitoring...hoho...ape lagi?? ape lagi?? hoho...tulun.. i need a break...brake!! brake!! hahaahaha