Pages

Monday, 29 May 2006

senyum skit..

sape sangka..

proposal aku lepas peringkat pengarah!! haha..alhamdulillah.pengarah aku tu famous dengan gelaran perfectionist..nak yang terbaik aje.. . proposal tu semuanya betul, takde yang die pangkah..semua dia right..sape sangka..aku terkezut gaks la.. sebab kat page depan proposal aku tu ade word 'ok'..

2 jam sebelum tu..aku selisih dengan azuan dan kak jah yang tengah bincang 'correction' yg depa kena buat lepas pengarah cek..
aku dapat ok!!! sape sangka!!!!

in other words.... A.L.H.A.M.D.U.L.I.L.L.A.H. jauh lagi perjalanan proposal tu..tapi aku kena la banyak2 bersyukur dan berdoa...

p/s: esok nak g trial for kickboxing..entah boleh ntah tidak.."peha macam drum stick..." harharhar!

2 comments:

Anonymous said...

Congrats, fren....
Harap2 proposal ni dpt kembalikan semangat u yg hilang!

maYA IJau said...

eh..
eh..
sape nie???