Pages

Thursday, 30 November 2006

cough dropssss..

uhuk!! uhuk!!..
demam MAHA 2006.
tu la siang malam berjalan tak agak2..
ari isnin kol 12 dah tak larat..lembik sampai petang..
tawakkal je bawak kete petang tu..
dah siap mengucap kalo2 tak sempat sampai umah..

ari kames baru keje..
kepala still pusing2..jalan kena pegang dinding..
sore pun tak kuar mane..
this morning mentor aku tanya..
"dah fikir dah nak wat pe for 2nd cycle nye proposal??"
aku pun jawab..tengah fikir lagi..
pastu die buat impresssion yang kena pikir kuat2 skit..
haha!!!

memang aku try pikir pun mase demam2 tu pun..
tapi idea ntah hape2 yg kuar..
ade ke kuar dapat idea nak bina bumbung yg boleh tukar colour..
portable garrage..with intelligent roof top..
purpose die supaya rumput takla rosak..
bumbung tu boleh jadi transparent kalo takde kete kat bawah die..
kalo ade kete bawah die surface tu jadi legap..
haa..itu ilham demam,,,,,,,,,,
ade lagi idea lain..tapi ingat2 lupa..sebab makan ubat batuk n selsema..
asyik tidoooooo jerr.....