Pages

Tuesday, 22 August 2006

i cried..hehe..

can't help it. i cried on hannan's wedding. tatau la. mesti ke nangis..??
ape nak buat..hati ni lembut sangat kot..missing the old days everyday.. gambar takde la..kerana tidak dapat membawa kamera.. nanti nak paksa pengantin kasik gambar..
btw, the wedding went on smoothly..


"aku nikahkan kau Nor Hannan bin Mohamad dengan Nik Nurhannan Mohd Badaruddin dengan mas kahwinnya RM5555.00 tunaiii..."

mase ni la aku nangis.. Hannan kawen dengan Hannan jugak. nama sama..unik kan?? both of them are my fren.. jumpa mase matrix. semoga berbahagia selalu ye..ameenn....

erm.. my trip to kelantan was a good one. thanks to my fwen aina n ffifie; bawak maya jalan sana sini. tapi tak dapat jupe Dr. Azlina. next trip insyaAllah..
dapat jejak balik tempat yang dah lama tak dijejak..
teringat balik zaman sekolah..bulih kecek klate smula ngo saing2..
i really miss the old days..nak nangis lagi ni...

well, kota bharu dah banyak berubah. maju nampaknya. nape la media suke sangat gembar gembur kata kelantan teruk sangat..ok what kelantan??
senang citer, orang bandar macam aku ni tak la terkejut beruk-culture shock- sangat kalo kena 'post' g kelantan. it's a good place to settle down too..hehe..nak caik orang kelantan la.. :)

ssuko kakloh..

No comments: