Pages

Wednesday, 8 April 2009

Menyahut seruan Anak Mat Nor

Aku tak penah menyertai event2 TaG mengeTaG ni..tapi tadi baca blog Anak Mat Nor, teringin plak nak join..sebab die tag sesape yang ada masa lapang..aku plak kena baca buku PLANT CYTOGENETICS..lapangnya masa..hahaha..

Mari mulakan...

Rules: Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer.

I am :Nya
(nama manja) berasal dari dialog Wan 'Ah
yang bersunggoh-sunggoh soh aku makan bebanyak..
" Nya, makan Nya.."


I really want to go to :Tulipp...aku mahu ke Istanbul!!! huwaa...

My favourite place :
Restoran Tasik Raban

My favourite thing :
iPhone!

My favourite drink :
Vitagen..perisa epal~

My favourite food :
Ikan keli bakar..kalau dah nampak yang ini,
yang lain dah takde maknanya..haha

My favourite colour :
Warni warna

I was born in :
Universiti Hospital (PPUM) town girl..hehe

I live in :
Ataturk University~wink**

My school/college :
SRK (1) Kelana Jaya..
tapi yang goole kuar yang ni plak....haha!!


My favourite story :
warta berita..tapi TV3 kuat merepek sekarang..

My hobby :
Err...

I want to be :
SNOL
image: a cat named snol..cam boyot~my cat

AKU TAG ORANG YANG TAK BOLEH JILAT SIKU DIA SENDIRI..
OUT!!!!

No comments: