Pages

Thursday, 9 April 2009

Traktor oh traktor

aku suka gambar ni..sebab aku dok ketawa je sepanjang masa dok atas traktor..kuda, kambing seme aku dah naik, tapi ni la 1st time aku naik traktor..hahaha!!
semalam, nyibok ikut Encik Sancar, die nak kena evaluate plot die kat ladang..wee..best gile..tanah landai, angin punya la best, dan aku jadi tukang catat data..(derang kena convert nombor Turki-English..tapi aku pandai mengira dalam bahasa Turki..) pastu Encik Murat ajak gi tengok plot die plak, so tu yang naik traktor tu...

1 comment:

Kay Faizal said...

gile best!